ابتدا آرد را الک کرده و آب را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
آنقدر هم میزنیم تا آرد کاملا له شود و اثری از آرد گلوله سده در ظرف باقی نماند
سژس آنرا برای مدت سه ساعت درون یخچال میگذاریم تا ته نشین شود
اکنون سیر و شکر را روی حرارت میگذاریم تا داغ شود
توجه داشته باشید که دو لیوان از شیر را باید سرد نگاه داریم
وقتی شیر و شکر جوش آمدند زیر آن را کم میکنیم
آرد ته نشین شده را از یخچال بیرون آورده آب روی آن را بدون اینکه آرد به هم بخورد
خالی میکنیم
سپس دو لیوان شیر سرد را روی خمیرمان میریزیم ب باز به هم میزنیم
آنقدر که هیچ گلوله ای در آن نماند
حالا این مخلوط را روی شیر و شکر داغ میریزیم و خیلی سریع به هم میزنیم
هنگام به هم زدن باید ته و کناره های ظرف را با کفگیر کاملا خراش دهیم
در غیر اینصورت فرنی به ظرف شما خواهد چسبید و ته خواهد گرفت
وقتی فرنی شما کمی سفت شد اجاق را خاموش کرده و گلاب را به فرنی اضافه نمایید
و باز فرنی را تا یکی دو دقیقه به هم بزنید
حالا آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته با دارچین و پودر پسته تزئین نمایید
لازم به توضیح است این محصول را در اصفهان به صورت ژلاتینی پخته و به آن "لرزونک"گفته میشود در کرمانشاه نیز این محصول به صورت آبکی تر رواج فراوان دارد و به عنوان صبحانه استفاده میشود این محصول در شهر همدان در انحصار برادران سعید زاده میباشد
هشدار:
در صورتیکه بار اول دوم شما میباشد که اقدام به تهیه این محصول مینمایید
از دادن آن به کودکان زیر یکسال خود داری نمایید
به این دلیل که اگر یکی از آردها گلوله شود و فرزند دلبند شما آن را میل نماید کار شما با کرام الکاتبین خواهد بود
خارق العاده و "وسوسه انگیز"بازی اینترنتی TRAVIAN |
نظرات شما عزیزان:
|